oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Com funciona un switch segons Cisco (LAN SWITCH)

Reading time: < 1 minute

La gent de Cisco ha elavorat un document tècnic per les masses. O sigui, s’explica detalls del funcionament intern d’un switch de xarxa local ethernet (LAN) però a través de metàfores i d’altres recursos que simplifiquen moltíssim els detalls tècnics. És un document ideal per quan s’ha d’explicar el concepte a gent no tècnica. A més també inclou una animació en flash sobre el tema que és molt gràfica i senzilla d’entendre.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo