oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Com funciona un switch segons Cisco (LAN SWITCH)

Reading time: < 1 minute

La gent de Cisco ha elavorat un document tècnic per les masses. O sigui, s’explica detalls del funcionament intern d’un switch de xarxa local ethernet (LAN) però a través de metàfores i d’altres recursos que simplifiquen moltíssim els detalls tècnics. És un document ideal per quan s’ha d’explicar el concepte a gent no tècnica. A més també inclou una animació en flash sobre el tema que és molt gràfica i senzilla d’entendre.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo