oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Sortida del sol d’aquest matí

Reading time: < 1 minute

sunshine_20061020.jpg

La qualitat no és bona perquè la foto l’he fet amb el mòbil i des de dintre del cotxe anant a l’estació. Malgrat això era preciosa i algo es pot apreciar, tot i que no surtin els colors reals que es veien.

Jo diria que aquest és un dels grans motius pels que m’agrada la tardor, les sorties i les postes del sol.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo