oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Yahoo! bookmarks usa symfony

Reading time: 2 – 2 minutes

yahoobookmarkslogo.jpg

Fa força dies que no parlo de res relacionat amb el symfony, de fet, això és el que té la meva feina que m’he de moure molt ràpid entre tecnologies depenent del projecte. Doncs bé, ni molt menys m’he oblidat d’ell. Però ara més que PHP estic tocant temes de Python, a nivell de programació. De totes formes el que volia comentar aquí és una notícia que he trobat al blog de symfony concretament es comenta que la gent de Yahoo! bookmarks ha escollit aquest framework que l’Oriol i jo ja varem escollir fa uns mesos per un projecte de recàrrega de telèfons mòbils i venta de targetes internacionls que encara tinc pendent de comentar a la web de movilpoint.

Així doncs, notícies com aquestes són les que et fan anar a dormir amb la consciència ben tranquila per les teves decisions. Realment és un plaer veure com gent de nivell tècnic tan contrastat com és l’equip de Yahoo! ens confirmen el que nosaltres ja varem opinar fa una bona colla de mesos. Tot això fa que encara tingui més ganes de que arribi la esperada versió 1.0 d’aquest framework malgrat suposarà força canvis profunds en algunes parts importants del funcionament del mateix i potser haurem de reprogramar parts importants de les nostres aplicacions. Però segur que valdrà la pena fer-ho.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo