oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Cookbook: upgrade ubuntu edgy a dapper i FAQ d’ubuntu

Reading time: < 1 minute

Notes per un lamer com jo per saber fer un upgrade de la versió d’ubuntu dapper a la edgy que és l’última. Però és que necessito la nota perquè mai recordo com es fa:

 • A l’arxiu /etc/apt/source.list canviar les entrades de dapper per edgy
 • apt-get update com a root
 • apt-get dist-upgrade també com a root

També aprofito per referenciar un FAQ d’ubuntu que té molt bona pinta i que té resoltes coses tan interessants com obrir PDF dins del firefox en linux. Cosa que jo estava convençut que no es podia fer, digueu-me incult.

0 thoughts on “Cookbook: upgrade ubuntu edgy a dapper i FAQ d’ubuntu

 1. Aptitude's way:
  1) A l’arxiu /etc/apt/source.list canviar les entrades de dapper per edgy (:P)
  2) sudo aptitude update
  3 sudo aptitude upgrade

  Aptitude rules!! 😀

 2. [1]

  gràcies pel concell sóc molt negat amb el ubuntu i hi ha coses que realment em fan patir molt, per exemple, no acabo d'assumir el que no hi hagi un /etc/init.d/local.start i allà hi pugui posar les coses que vull que s'executin al iniciar.

 3. [2] Jo per això del rc.local tb em vaig fer una "xuleta" a http://carles.guadall.com/?p=59

  una altre cosa que també em cansa és haver d'escriute sudo davant de cada comanda que s'ha d'executar com a root, així que sempre faig un "sudo -s" i llavors executo totes les instruccions que faci falta. 😉

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo