oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Bateries – Com s’expresa la capacitat d’una bateria?

Reading time: < 1 minute

La unitat per definir la capacitat d’una bateria són els Ah, o sigui, el producte de la corrent (Ampers) pel temps (hores). La capacitat i la tenció finals estan estrictament relacions amb el percentatge de la descàrrega. La capacitat és en funció de la temperatura al voltant de la bateria i el porcentatge de descàrrega. El percentatge de capacitat a 20ºC és del 100%. La autodescàrrega és deu a que una part de l’energia electroquímica es consumeix per la pròpia bateria. Normalment una bateria que enmagatzemada s’autodescarrega un 0,1% per dia.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo