oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

iCalcreator: classe de PHP per crear fitxers iCal

Reading time: 1 – 2 minutes

ical.png

iCalcreator és una implentació en PHP del RFC2445 que ens permet crear fitxers iCal/xCal. Normalment aquest tipus de fitxers s’usen en sistemes CMS, de gestió de projectes, aplicacions de calendari (p.e. google calendar), agendes, informes, llistes de tasques (ToDos), diaris i d’altres similars.

Aquest implementació de l’RFC2445 es composa només d’un sol fitxer amb una classe. Malgrat segons l’autor ha fet la classe tan senzilla com a pogut ens recomana moltíssim llegir l’RFC2445 i l’RFC2446 per tal de posar-la usar de forma adequada. De totes formes, la pàgina web de la classe també disposa d’un howto que ens serveix per com s’ha d’usar la classe.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo