kAnyRemote – controlant el PC amb el bluetooth del mòbil

Reading time: 1 – 2 minutes

Hi ha diverses aplicacions per fer el que fa el kAnyRemote potser el problema que tenen la majoria és que estan molt orientades a un mòbil o una programa en concret. Així doncs, potser el que realment destaca en aquest aplicatiu és que potencialment podem controlar qualsevol programa i des de qualsevol mòbil sempre que suporti una connexió serie sobre bluetooth.

kanyremote.jpg

A part de usar el mòbil com a comandament a distància mentre mirem pel·lícules amb el portàtil connectat a la televisió, control remot amb el reproductor de música o per passar transparències mentre donem una conferència poca cosa més se m’acut com a útilitat de l’eina això si espectacular ho és una estoneta 😉

Per cert, com ja diu el seu nom és una eina programada usant les llibreries de KDE (per tant, requereix QT).