oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

M’he comprat un hosting als EUA

Reading time: 3 – 5 minutes

dreamhost.png

M’he comprat un hosting a dreamhost. Ja fa temps que a través d’un blog vaig veure l’anunci i és realment impresionant els serveis que et donen per dos duros. Com ja vaig comentar en el post Ja en tenim un altre… fem-nos els nous propòsits fa temps que tenia ganes de comprar-lo per guardar-hi els arxius relacionats amb el blog, posar-hi les fotografies, les còpies de seguretat i per tenir un lloc on experimentar amb mil històries. Doncs bé, no us perdeu la llarga llista de funcions totalment gestionables per un panell de control i per una shell de linux que m’han donat per només 9,95$ al mes.

 • 97-day money-back guarantee
 • 24 hour Technical Support (E-Mail)
 • Disk Storage at signup: 200 GB
 • Monthly Bandwidth at signup: 2 TB
 • MySQL Databases: Unlimited
 • Web-Based Account Control Panel
 • Jabber TM Chat Server
 • User Accounts
  • E-Mail Accounts (POP/IMAP): 3.000
  • Shell / FTP Users 75
 • EMail
  • POP / SMTP Access
  • IMAP Access
  • Web-Based Email Access
  • Procmail Mail Filtering
  • Spam Filtering – SpamAssassin
  • Email Addresses (Aliases)
  • Announcement Lists
  • Discussion Lists
 • Domains
  • Free Domain Registrations (A $9.95 Value!)
  • Free Domain WHOIS Privacy
  • Domains Hosted: Unlimited
  • Subdomains Hosted Unlimited
  • Domains Forwarded/Mirrored: Unlimited
 • Custom DNS
 • Programming
  • PHP4 Support
  • PHP5 Support
  • Full Unix Shell
  • Crontab Access
  • Full CGI Access
  • Ruby On Rails
  • Canned CGI Scripts
  • Server Side Includes (SSI)
  • CVS Repository
  • Subversion Repository (SVN)
 • Advanced Features
  • SSL Secure Server (req. Unique IP)
  • Enhanced Web Security
  • WebDAV
  • Snapshot Data Backup
  • Daily Access Statistics
  • Access to raw log files
  • Banner-Free DreamBook.com account
  • Passworded Directories (.htaccess)
  • FrontPage Extensions
  • RealAudio and Video (http stream)
  • QuickTime Streaming
  • Anonymous FTP Server (req. unique IP)
  • One-Click Automatic Software Installers: WordPress, phpBB, Advanced Poll, ZenCart, MediaWiki, Joomla, Gallery, WebCalendar

Vull recomanar aquest servei de hosting a tot aquell que vol penjar-se un blog a internet o necessita uns serveis semi-professionals per ús personal. Obviament mai hi ha res com tenir el teu propi servidor a casa. Però malgrat tenir els servidors de casa, de la feina i dels amics. Sempre va bé tenir un altre lloc on guardar-hi coses sense haver de patir ni perdre-hi temps en haver de gestionar-lo tu mateix. Ja que et dona un cert nivell de tranquilitat i de despreocupació. En principi estic molt content de la meva compra, a veure si el temps em dona la raó. De moment ho he comprat per un any però m’agradaria fer-ho durar, ja que els preus per dos anys etan molt bé.

Així doncs, aquest és el regal de reis que m’he fet i de moment hi he hospedat el domini oriolrius.cat. Tot i que si hi accediu us redireccionarà cap al servidor que tinc a casa via un petit script que m’he fet amb php. Suposo que la cosa es quedarà així molt de temps mentre hi vaig migrant cada cop més serveis. A mesura que els vagi migrant ja aniré informant a veure què tal funciona tot plegat.

0 thoughts on “M’he comprat un hosting als EUA

 1. Si et passa com a mi, no te'n penediràs. Va molt bé, i el servei tècnic (que he tingut que utilitzar un parell de vegades, res greu, gairebé consultes) han contestat en un no-res.

 2. [1]

  Solucionat el tema de la 'm' gràcies pel detall no me n'havia adonat.

 3. Oriol, hi ha alguna forma d'eliminar el meu correu del comentari? Ho dic perquè que aparega de manera clara amb un enllaç "mailto" pot ser un punt d'origen de spam per culpa dels robots.

  Gràcies!

 4. Iep ….
  Doncs mira ara mateix tinc el servidor de casa penjat. No se, sempre m'ho he estat pensant…i donen tantes coses…

  En fin, molt bon regal…
  Felicitats!!

 5. [4]

  ja esta ja ho he tret… ho sento però el coi del blogcms no ho permet fer automàtic.

 6. Salut!
  Fa un any vaig traspassar els meus dominis a dreamhost.com per fer proves i realment estic molt content. A vegades la velocitat és un xic lenta pero pel preu i el que vull es suficient.
  L'unic problema es que de determinades IPs d'una mateixa subxarxa no puc connectar per ssh. Ho vaig comentar i em varen dir que no eren ells, vaig preguntar al meu proveidor i tampoc. Alguna idea extra?

 7. [7]

  Ostres doncs que extrany, jo he connectat des d'un parell d'IPs simultanement i no he tingut aquest problema. Però ja m'ho miraré amb més calma però en principi no ho he notat des de la feina. Ja ho provaré des de casa quan arribi que arar estic al tren tornant de València.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo