oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

imapfilter: eina per filtrar emails via IMAP

Reading time: 1 – 2 minutes

IMAPFilter, una altre bona troballa d’en Marc. Realment interessant, permet classificar, filtrar, modificar flags, llençar busquedes, moure, borrar, etc. dels correus d’una compte IMAP remota. A més també ens permet jugar amb més d’una compte IMAP simultànea, per copiar/moure correus entre ambdues comptes. El llenguatge per programar els scripts amb IMAPfilter es basa en LUA, la qual cosa ens permet fer realment coses molt complexes i potents. Dubto que hagiu pensat alguna funció que no ús la deixi fer aquest programa.

A mesura que vagi creant scripts per les meves comptes de correu, ja penjaré els snippets de codi. Així serviran com a exemple, malgrat això la secció d’exemples de la web esta prou bé.

0 thoughts on “imapfilter: eina per filtrar emails via IMAP

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo