oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Nova organització dels correus (2a part)

Reading time: 2 – 3 minutes

Fa un parell de dies que aplico una idea que he tingut, a veure què ús sembla. És un complement de l’article “nova organització dels correus“. Consisteix en posar amb còpia oculta tots els correus que envio cap a mi mateix. Això s’encarrega el propi client de correu de fer-ho automàticament. Així tot el que envio em torna a la inbox llavors quan entra puc posar l’email a la carpeta: ThisYear, Process o Waiting for segons el que hagi de fer amb aquest email.

Si el col·loco a ThisYear el que faig és organitzar la carpeta en forma de thread mostrant el recipient i el from així tinc els correus agrupats per temes i a l’hora de buscar alguna cosa no he de buscar per separat el que jo vaig escriure del que em van escriure.

mailthreads.png

Obviament si l’arrossego a Process és que he de fer alguna tasca amb aquell email. Per exemple, potser m’han demanat una llista de preus i jo contesto que la tindran la setmana que ve perquè no se m’oblidi d’enviar-la col·loco el correu còpia del que he escrit a dins de Process i així sempre tinc present que he de fer aquesta tasca.

El comportament de la carpeta Waiting for és similar però alrevés, per exemple, si escric un correu demanant algo que m’han de retornar perquè no se m’oblidi que ho he demanat la còpia que m’arriba del correu que he escrit la col·loco a Waiting for.

Un cop em retornen l’email amb la informació que he demanat o me la fan arribar per qualsevol altre sistema llavors arrossego el correu cap a la carpeta ThisYear.

És un complement una mica engorrós però és interessant per tal de no oblidar les coses que ens han de retornar o que hem de fer/enviar i que després se’ns passen per alt.

Actualització 9/2/2007: Un altre avantatge de tenir còpia a la inbox del que s’envia és que així també tinc a la BlackBerry una còpia dels correus que envio no només dels que rebo i quan no estic a l’ordinador o a internet, els puc consultar, re-enviar, etc.

0 thoughts on “Nova organització dels correus (2a part)

 1. Trobo interessant aquest mètode per ordenar els correus.

  Per cert, waiting s'escriu amb una sola T i no amb dues.
  Sento dir-t'ho, però és que ja em feia mal als ulls desprès de veure-ho a un parell de posts.

 2. És bona idea, és com la filosofia del GMail, tot el contingut a un sol fil. El client de mail del Nokia E61 fa una cosa semblant, pot enviar-te còpia de tots els mails que envia (però en aquest cas per una raó diferent, i és que no sap desar-te una còpia del mail a la carpeta 'enviats').

  Per cert, volia aplicar aquest sistema al correu de la feina, però tot just l'hem començat a allotjar a GMail, i allò està fet per 'vagos', ni carpetes ni res… I les etiquetes no són el mateix.

 3. [1]

  Moltíssimes gràcies per avisar. I no ho sentis, m'agrada que em corregeixin així aprenc millor les coses. De fet, és molt molest equivocar-se que ningú et digui res i descobrir després que tenies errors tan garrafals. Així doncs, moltíssimes gràcies per la correcció.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo