oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

AlexKing: subscric la seva teoria sobre els comentaris i els posts

Reading time: 1 – 2 minutes

Ja fa molt de temps que segueixo el blog de l’Alex King. De fet, és de les persones que més admiro com a programadors d’aplicacions, potser un gran exemple és que dels pocs programes que he comprat a la meva vida és el Tasks Pro, que obviament ha fet ell.

Doncs bé, l’altre dia va publicar un post amb una teoria boníssima, que subscric al 100%: la relació que hi ha entre la quantitat comentaris i els posts és inversament proporcional. O sigui, quan més articles publiquem al nostre blog menys comataris rebrem. Com ja deia abans fa temps que crec que això és totalment cert. És a dir, si jo publico cada dia 3, 4 o 5 articles rarament obtinc algún comentari d’algún article. Encanvi si em passo setmanes i setmanes sense escriure res els comentaris van augmentant.

El dolent del tema és que realment hauria d’escriure entre 5 i 10 artícles per publicar tot el que se’m passa pel cap o que trobo interesant per guardar al blog. Però per sort o per desgràcia la mandra, el temps i les ganes no m’ho permeten.

0 thoughts on “AlexKing: subscric la seva teoria sobre els comentaris i els posts

 1. Home, hi ha un altre factor que hi influeix. Em sembla evidente que un post que has trigat vareis setmanes o dies en escriure estarà més 'currat' que no pas un que has escrit en un sol dia.

  Quan més temps passa més "chicha" hi haurà per escriure.

  Salutacions

 2. Iep!

  L'Alex King aquest tambe el llegeixo de tant en tant. M'agrada molt com te organitzada la seva pagina d'entrada. Clar que per tenir-la com ell has d'haver fet moltes coses txules. Si he de posar una home amb els meus projectes personals anem arreglats…

  Allo de que cal escriure molt sovint ja hi ha gent que ho questiona. Si es veritat que la blogocosa es duplica cada 6 mesos (no se d'on ho he tret) s'haurien de replantejar els dogmes cada 6 mesos, i especialement el d'escriure molt sovint ja que cada cop representa un percentatge mes petit.
  Jo per la meva part comento quan el tema em sembla interessant independent de la frecuencia de posts. Aixo si, els que tenen cada deu entrades reben quasi la mateixa atencio . 1 post = 100% atencio , 10 posts 10×10% d'atencio.

  Maspliku oi ?
  😛

  saluut

 3. Crec que les reflexions que m'aporteu són clares i tenen molt de sentit. Tot i que això no treu el que comenta l'Albir, el sistema de blogging no és tan bonic com sembla i sovint es mostre ineficient quan la quantitat d'informació a mostrar és massa gran.

  Però de moment és un dels millors sistemes que hi ha per mostrar el dia a dia.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo