oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Baixa d’eBay

Reading time: 1 – 2 minutes

ebay.gif

Avui és un gran dia, m’he donat de baixa d’eBay. Per què? doncs perquè fa un temps em van estafar 60€. Obviament això no és culpa de dona el servei. Però sota la meva opinió si que és culpa meva per confiar en que aquesta merda de país on visc la gent tingui la cultura i la decència de acomplir allò que oferta. Bé tampoc vull aprofundir en el tema. Només dir que el proper servei que estic preparant per dor-me de baixa serà hotmail. Així que estigueu atents a la meva nova adreça d’MSN si és que decideixo posar-me’l. Ja que de moment amb el Gtalk vaig més que sobrat.

Per cert, què difícil que és donar-se de baixa de tots aquests serveis. Al final has d’acabar fent una busqueda al google i baixan-te un howto. També he demanat a eBay que borressin totes les dades que tinguessin meves. A veure si serà veritat, perquè ja em veig un spam ven aviat a la meva bústia. Sinó temps al temps.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo