oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Per fi m’he pogut passar pel 3GSM World Congress

Reading time: 2 – 2 minutes

entrada3GSM.jpg

Primer de tot agraïr al Karel de l’empresa kimia per haver-me regalat l’entrada al congrès. Aquest any doncs no hi teniem màquines a cap estand i per tant, no m’hi he passat els 4 dies de la fira. De fet, de poc que quasi ni m’hi puc passar. Ja que només hi he pogut assistir de 11h fins a 15h. El temps suficient per fer una volta ràpida pels pavellons, per tenir una reunió important de feina i saludar als amiguetes: byteman, pof, Manel, Jose María, Leonard, i algún que altre que ara no em ve al cap i així que ho sento per no posar-lo.

mussolsDinant.jpg

La resta doncs com sempre: noies que treuen la respiració, molts mobils i molt espectaculars. Sincerament res que no hagués vist abans per internet. Això si sempre va bé fer-se una idea dels acabats reals dels aparells que has vist per internet. Però com que no me’n penso comprar cap l’interés sempre baixa força. Si voleu per internet teniu mil resums més bons que el meu però potser la paraula que m’ha produït a mi és: indiferència. També podria completar-ho en una bona excusa per trobar-se amb bons amics i per arribar a casa amb el cos destrossat per haver completat una jornada laboral maratoniana i súper intensa. No oblidem que abans del 3GSM he passat per l’oficina a posar a punt temes que no podien esperar i a la tarda he tingut una reunió infinita després de la visita de la fira. O sigui, jo ja no puc més avui. Em retiro!

0 thoughts on “Per fi m’he pogut passar pel 3GSM World Congress

  1. Molt be mussol, quina enveja, jo ni tan sols m'he pogut passar.

    Recorda que de vegades va be descansar 😉

  2. [1]

    Buf! doncs no vull descansar gaire més així perquè avui estic fet pols encara. Sort que m'ho vaig passar bé amb els amiguetes pq la resta va ser marató total. 😉

  3. Llàstima que no ens haguem pogut veure, al final em vaig colar dimecres amb una entrada d'un company.

    La veritat és que amb la gent que n'he parlat, la indiferència ha estat comú. Si l'any passat ja la TV en el mòbil era ajustadament sorprenent, aquest any no hi ha més a destacar que l'stand de CBOSS 😉

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo