oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Nozbe: un altre aplicatiu per gestionar tasques a l’estil GTD

Reading time: < 1 minute

La veritat és que jo m’estimo massa el MonkeyGTD, però si a algú no li fa el pes i vol algo més senzill d’usar i només online al més pur estil web 2.0 avui he trobat de casualitat el Nozbe. La veritat és que sembla força complet ja que gestiona tasques, projectes i contextes. Però no hi he volgut aprofundir més si algú s’anima ja ho sap que ens expliqui què tal.

tasks.jpg

0 thoughts on “Nozbe: un altre aplicatiu per gestionar tasques a l’estil GTD

  1. Este no el coneixia, jo estic probant ara el TaskStep, també molt web 2.0, pero encara li falten moltes coses. Encara que en els forums la gent ja ha possat "hacks" per fer-lo més interessant. Prenc nota i probaré este software de GTD.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo