oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

PCI externes per servidors amb PCIe

Reading time: 2 – 3 minutes

Fa temps vaig parlar-vos de Magma que és una empresa que té un producte similar. Bàsicament es tracta de caixes amb diverses PCI que a través d’una controladora connectada al PC o portàtil podem expandir els slots del nostre PC. Doncs a Cablematic que és un proveedor de Barcelona des de fa un temps he vist aquest producte que si en alguna cosa es diferència moltíssim del producte de Magma és en que és moltíssim més varat.

La idea del prodcute és senzilla molts dels servidors que comprem avui en dia tenen 2 o 3 slots PCIe però només un o cap slot PCI. Això quan es vol montar, per exemple, un servidor d’Asterisk és realment un problema, perquè no podem connectar-hi totes les targetes que ens farien falta o bé es limita molt l’escalavilitat del servidor. Doncs bé jo diria que solucions d’aquest tipus són les més indicades, a més el preu és molt recomanable.

CR91.jpg

Les característiques:

 • Velocitat transferència PCI-Express 250Mb/s.
 • Compatible amb PCI-Express Rev-1.0a.
 • PCI-Express Advanced Error Reporting amb soport ECRC.
 • Afegeix 4 x PCI 32-bit 33MHz a través de PCIe.
 • Soporta targetes PCI de 3.3V y 5.0V.
 • Longitut del cable màxima de 2m.
 • Targeta PCIe en format estàndard i flex-ATX.
 • Requereix fonnt d’alimentació externa (inclosa).
 • Carcasa metàl·lica per major resistència.
 • PCI compatible PnP sense conflictes d’IRQ ni ports d’E/S.
 • Mida: 20.6 x 13.7 x 14.3 cm.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo