oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Qui usa twitter??

Reading time: < 1 minute

No vaig a escriure cap post sobre twitter de moment. Simplement m’agradaria saber si hi ha algú que llegeixi el blog o que em pugui reportar la seva experiència sobre aquest aplicatiu que té enganxat a tanta gent. Potser el meu problema per no animar-me a provar-lo és que no li acabo de veure la gràcia. Algú em pot explicar algo?

0 thoughts on “Qui usa twitter??

  1. Jo també amb faig la mateixa pregunta ;-), i tampoc li veig gràcia.

  2. Doncs la veritat jo si que el faig servir per ficar el que em dona la gana, una mena de 'nanoblogging' com diu el sr. Dans, enviant els missatges mitjançant GTalk o Gaim o un SMS… a part d'això els missatges van sortint al meu blog, com una mena de blog paral·lel, amb comentaris diaris…

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo