oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

TCP bouncer o TCP relay digueu-li com volgueu

Reading time: 1 – 2 minutes

Encara m’enrecordo fa quasi 10 anys que per entrar a l’IRC usabem aplicatius d’aquest tipus per tal d’spoofejar la nostre IP. Doncs bé, avui he hagut de montar un procés que fa el mateix que usaben en aquelles èpoques però aquest cop per temes més seriosos. Així doncs, perquè si a algú li cal una eina que re-envii una connexió TCP d’un servidor a un altre de forma estàtica simple senzilla i ben fet he trobat el tcpxd. Ell mateix permet llençar-se com a dimoni, suporta múltiples connexions simultanees de forma asíncrona, de fet les típiques funcions xorres de tota la vida i amb una sintaxis ben senzilla:

tcpxd 7802 10.0.0.1 7802

Són d’aquelles eines xorres que t’ajuden a sortir de més d’un embolic quan la potència del NAT del firewall, router o el que sigui que tinguem pel mig no ens permet fer el que volem.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo