oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Convertint video per la BlackBerry Pearl 8100

Reading time: 1 – 2 minutes

Ja fa molt de temps que estic enganxat a MobuzzTV però mai tinc temps de mirar els videocastings que em descarrego. Per altre banda, també he descobert el programa diaria de InternautasTV. Doncs bé, la cosa se’m comença a acumular així doncs he decidit mirar-m’ho des de la BlackBerry mentre vaig en tren, però els videos descarregats no són visibles directament i s’han de convertir. Així doncs aprofitem la potència del mencoder del qual ja en parlava en Pau fa uns dies.

Així doncs la comanda és aquesta:

mencoder -vf scale=240:-10 input.file -o output.file -of avi -ofps 15 -ovc lavc -oac lavc -lavcopts vcodec=mpeg4:vbitrate=230:acodec=mp3:abitrate=64

0 thoughts on “Convertint video per la BlackBerry Pearl 8100

  1. Interessant, jo tambe tinc una BlackBerry, quin software de visualització de video fas servir ?

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo