oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Ja van 30… demà és el gran dia, però avui ja tinc el gran regal

Reading time: 2 – 2 minutes

IMPORTANT: llegiu El BMW 330d i les fotos de la festa sorpresa d’aniversari.

Quin és el gran regal… no ús ho perdeu els meus amics són tan de puta mare que mireu què m’han regalat:

oriol-bmw-330cd.jpg

Flipes,eh!? un BMW 330Cd nou, amb tapisseria de pell blanca i full equip. Encara ni m’ho crec estic súper flipat… a veure d’on trec jo uns amics millors que aquests?

Quin aniversari nanos encara no ha arribat i ja estic vibrant. Pel que fa al tema de l’edat doncs la veritat no estic especialment rallat amb el tema de fer-ne 30. De fet, jo crec que l’important és com et sents quan mires enrera. La veritat és que jo em sento molt orgullós de tot el que he fet a la vida així doncs, podriem dir que fer-ne 30 no té massa diferència de fer-ne 29 o 28… simplement tinc un any més d’experiències que no canviaria per res del món. A més, sempre et passen coses que et fan descobrir que encara ets més jove del que t’imaginaves.

Tot serà que demà m’aixequi i realment em senti diferent d’avui però jo diria que d’aquí 1h30m no hauré canviat tan com per sentir-me massa diferent. Així que gràcies a tots per estar sempre al meu costat fent-me sentir tan bé. Ús estimo molt!!!

NOTA: se m’havia oblidat comentar que el model que m’han regalat és exactament el model que ja tenia, o sigui, amb el que vaig tenir l’accident. Així con dos cojones per enfrontar-se amb el traume.

8 thoughts on “Ja van 30… demà és el gran dia, però avui ja tinc el gran regal

 1. Oh si! Oh si! Quin carraco! Ara ja si que no hi ha excusa per a fer una excursioneta pel sud! xD

  Moltes felicitats Uri! "…y que cumplas muchos massss!"

 2. Només puc dir-te que "per molts anys, sempre més i mai menys".

 3. Moltes felicitats Oriol i que en compleixis molts més.

  Per cert, conserva aquests amics que tens he!!! 🙂

 4. oleeeee!!
  moltes facilitats nanu!!
  aixo es l'inici de la segona juventut aixi ke a disfrutar molt!!
  besitus!!

 5. Amb una mica de retràs, però de tot cor: Felicitats! 😀

 6. Felicitats company trenta no són res, t'ho diu un que d'aquí un mes en fa 31. Lo dels teus amics és molt fort. Què són Jeques Àrabs o alguna hòstia així? Que el gaudeixis amb seny i moderació.

 7. Felicitats y vaya regal.
  Per si t'interessa jo venc un mazda mx5.
  Espero que t'enrecordis de mi
  maria from madrid

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo