oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Comiat de Solter de l’Oriol Mercadé

Reading time: 2 – 3 minutes

Aquest cap de setmana he estat a Òsca fent esports d’aventura per celebrar el comiat de solter de l’Oriol Mercadé. Realment ho he passat genial fent el descens de barrancs que és l’única activitat que ens ha permés fer la pluja. Llàstima que com sempre he oblidat el nom del barranc i del riu. Però ha estat realment divertit. Però quan un no esta tan acostumat a fer esports d’aquest tipus com jo i alguns altres de la colla les conseqüències es deixen notar, mireu mireu:

comiat-solter-omercade-mans.png

Em acabat amb tots els dits pelats d’agafar-nos a les roques perquè no se’ns emportés la corrent. Però valia la pena, sobretot els salts que feiem per salvar els desnivells del riu. Això si el més espectacular l’últim que segons diuen feia uns 8m d’altura, tot i que n’hi havia algún de 5 o 6 metres que a mi sincerament em va fer més por. Comentar que estic completament recuperat del meu tormell i que espero anar a tenis aquest mateix divendres. La resta de seqüeles 100% controlades i mig oblidades ja.

Afegir que els amics de l’Oriol m’heu caigut de PM, així doncs, saludetes a tots nanos… encantat de coneixer-vos i a veure si puc anar a sopar del dia 28. Per altre banda aquí teniu una fotito de tota la colla:

comiat-solter-omercade-tots.png

Si voleu veure la resta de les fotos les teniu a l’album de fotos com sempre. Per cert, no ús perdeu la preciosa posta de sol que vaig poder veure al tornar a casa, realment espectacular. Res que envejar a les que varem veure durant el viatge,eh!?

sunset-20070617.png

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo