oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Fent un tar sense els directoris .svn

Reading time: < 1 minute

Després de molts anys d’experiències en Unix/Linux encara de vegades m’ofusco en tonteries com la que comento al títol, què trist,eh!? bé doncs perquè no ús passi com a mi que he trigat quasi 10min per inspirar-me i fer algo tan senzill com això:

tar cvfz fitxer.tar.gz $(find directori/ -type f | grep -v .svn)

Suposo que és obvi entendre que volem fer una còpia en un fitxer comprimit del codi que hi ha a directori sense els fitxers i directoris .svn del control de versions (subversion).

3 thoughts on “Fent un tar sense els directoris .svn

  1. En su dia perdí un buen rato en algo muy parecido, sólo que queria excluir del tarball los directorios CVS. Tras perder los 10 minutillos porculeros de rigor, vi que el comando tar tenia la opcion –exclude que me venia al pelo.

    tar –exclude=CVS -chzvf tarball.tar.gz directorio

  2. també existeix la possibilitat de fer un
    svn export (Export a clean directory tree)

  3. Gràcies per les respostes, només comentar que la solució del svn no la podia usar perquè no tenia accés al repositori en aquell moment. El tema de l'explude el vaig provar i no sé perquè no me'n sortia per això vaig acabar optant pel joc amb el find i el grep.

    Moltes gràcies igualment per les idees 😉

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo