oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

usbcard: pendrive en forma de targeta de crèdit

Reading time: 1 – 2 minutes

A finals de la setmana passada vaig dinar amb el Benja que em va regalar una targeta flash com les que veieu a la foto. En tenia dues una de 2Gb i una de 4Gb, després de preguntar-li d’on les havia tret em va regalar de 2Gb, així que ja tinc una targeta la mar de xula per posar a la cartera i poder-la treure en aquelles situacions on sempre resulta que no portes el pendrive. Si en voleu una les ha tret de Freecom.

usbcard1.png

Com es veu en la foto la mida és identica a la d’una targeta de crèdit, potser un pèl més gruixuda però molt i molt primeta també.

usbcard2.png

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo