oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Dies de compres… HTC P3300 i Dell XPC m1330

Reading time: 2 – 4 minutes

En aquesta foto podeu veure, com l’antic Siemens S65 que ja ha fet més guerra de la que podeu somiar ahir va deixar el seu lloc al HTC P3300 alias Artemis. Així que ja podem dir que he entrar al món dels Windows Mobile. Casum dena, quina ràbia i tot perquè té el GPS i la Radio que són les dues coses que més il·lusió em fan. Per no parlar de per fi, poder sincronitzar bé els contactes i el calendari de l’evolution que tan uso.

telefons.png

De fet, la HTC no l’he comprat nova. Li he comprat al Pof de segona mà per un preu molt raonable ja que a més, tampoc té WiFi…oooohhhh. El model que ell tenia és un model de O2 sense WiFi. Però bé, espero no trobar-lo gaire a faltar. De fet, com a PDA és molt lenta però no és la meva intenció treure-li el suc en aquest sentit sinó més aviat donar-li un ús semblant a la Blackberry. Això si amb dades de caire més personal i de passada solucionar un parell de problemes de gadgets que porto al damunt.

Ja sé que havia comentat que el meu proper mòbil seria el Nokia N95 però després de tenir-lo a les mans i toquetejar-lo una mica la veritat és que m’ha decebut molt. A més diversos coneguts el tenen i la bateria realment dura un suspir, tan és així que no coneixo ningú que l’utilitzi com a únic mòbil. Realment tot això i d’altres coses com el nyigui-nyogui que el noto, gruixut i moltes d’altre tonteries que no m’han fet el pes he decidit oblidar-me d’ell. Això si, s’ha de reoneixer que té la millor càmara que he vist mai.

Aquest matí, amb en Benja també ens hem comprat una mervalla de la tècnica que no rebrem fins a Setembre, moment en el que ja ús n’explicaré més detalls. Una meravella per cada un, és clar. Però per anar fent boca el portàtil és un Dell XPC m1330 amb Core Duo 2 2.2GHz, 4Gb de RAM, 200Gb SATA i moltíssimes pijades més. De moment però, tocarà tenir paciència fins a rebre la comanda.

Com que ja estava llençant fent compres avui també he comprat a pixmania una microSD de 2Gb per la HTC, uns cascos amb microfon HiFi per veure si m’animo a grabar algún que altre poadcast i screencast que tinc pendent, a més d’un ratolí pel portàtil ja que se m’ha fet malbé el que tenia. Ah! i amb els colors corporatius de movilpoint.com el ratolí.

5 thoughts on “Dies de compres… HTC P3300 i Dell XPC m1330

 1. Oriol,

  Yo tengo un Nokia N95 y si confirmo que si juegas mucho con el, la batería dura un "suspiro", no más de 2 días.
  Cuando hablo de jugar es sobre todo utilizar la opción de Video.

  Pero por otra parte si su uso es normal, la batería puede durar unos 4 días. (yo lo tengo las 24 horas en marcha).

  Lo que si que te puedo decir, es que la calidad de Video, Fotos, y velocidad son espectaculares.

  Estoy muy contento con el. Antes tenía una Qtek S200.

  Un saludo

 2. No ens coneixem de res, però que sàpigues que t'odio profundament.

  M'he de comprar un portàtil i aquest és absolutament perfecte pel que vull i pel que m'hi vull gastar.

  Però això de les 5 setmanes addicionals en l'entrega m'ha matat, perquè el necessito per ja… i per més que hi he pensat no hi ha res que pugui fer per aguantar fins que m'arribés al setembre. (Quan dic que el necessito i que no puc aguantar, estic parlant de feina, que ara llegint-ho sembla que sigui un preadolescent addicte al messenger, jeje).

  Ensenyar-me el títol d'aquest post ha estat un cop baix molt molt cruel del senyor Google Reader. M'han vingut ganes de plorar i tot. (És un dir, clar, però fa ràbia).

  Un Vaio CR blanc perla serà el premi de consolació… És molt maco, sembla un MacBook… però no és el mateix.

  Ala, ja m'he desfogat. Pensaràs: vaia penjat que es fot aquí a explicar la seva vida. XD. Pos la veritat és que tens raó. Jaja.

 3. Tots estem penjats… no ens enganyem. Ja sigui per vici, feina o per les dues coses. Però si hi disfrutem ja esta bé.

 4. Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo