oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

El 31 de Juliol el blog va fer 7 anys

Reading time: 3 – 4 minutes

Doncs si nan@s, sóc així de despistat el 31 de Juliol el blog va complir 7 anys d’existència però entre una cosa i l’altre se’m va oblidar totalment. Així doncs, ja he publicat la notícia per fi. La veritat és que aquest estiu esta sent molt atípic. Perquè malgrat tinc una sobresosis de feina impressionant no paro de fer vida social. Que si amunt i aball en uns i en els altres. Tan és així que estic escribint aquest post des de l’apartament de la platja on hi seré fins dijous. Què com es treballa des de l’apartament doncs aixecant-se a les 8 del matí metre tothom dorm, després a les 11h esmorzo i cap a la platja fins l’hora de dinar i després a la tarda quan tothom fa la migdiada m’hi torno a posar. Si ja sé que no aprofito el 100% el dia, però què més voleu això de no fer ni un dia de vacances és molt dur i almenys intento baixar un pèl el ritme perquè no m’exploti el cervell.

Com veieu per tal de no perdre el fil de tot el que em va passar últimament vaig articles resum del que em va passant, de fet, ara tinc força fotografies acumulades per publicar i coses que he fet per resumir. En els aspectes tècnics també estic fent coses molt interessants però fins finals de setembre o octubre no podré explicar-vos coses en sentit global. Ara només deixo escapar petits articles tècnics que ja de per si són interessants però que no tenen un sentit complert de forma aïllada. Malgrat això he de dir que m’ho estic passant molt bé: Ubuntu a fons, Nagios, Centreon, Symfony, Python, Crystal Reports… de tot i força!

Tot escribint aquest article i abans de acomiadar-me m’ha entrat la curiositat de consultar el webalizer per consultar a quan estaben la mitjana de visites del mes de Juliol al blog i acabo de veure que he tingut una mitjana de 4.500 i algo visites al dia, carai! si que ha pujat el tema. Jo que pensava que estava per unes 3.000, no esta malament ja que això suma més de 140.000 visites en tot el més. De totes formes la única dada que jo em crec sóc les quasi 20.000 IPs úniques que han visitat la pàgina de les quals aplico la norma del 10% i em crec que hi ha unes 2.000 persones al mes que em llegeixen. Quines rebaixes,eh!?

Bé doncs, malgrat la feina aquesta setmana no compteu gaire en mi perquè encara vull aprofitar per viure una mica l’estiu però a partir de dilluns que ve ja tornaré a l’atac amb tot l’arsenal i amb l’ancia de rebre ben aviat el meu nou portàtil.

NOTA: per cert, sóc un mal educat, gràcies pel nou títol Law. També ús informo de la primicia que ja fa molts mesos que estic planejant una migració del blog cap a WordPress i possiblement cap al domini oriolrius.cat però de moment només he fet una llista de requeriments necessaris perquè els antics enllaços dels posts continuin funcionant correctament.

0 thoughts on “El 31 de Juliol el blog va fer 7 anys

 1. Felicitats pels 7 anys i els post interesants… però quan puguis pren-te unes vacances 😉

 2. [1]

  Si que tens raó si… de fet, tinc previst fer vacances per les festes de Nadal. M'agradaria marxar de S.Esteve fins a reis a algún país Caribeny. La intenció és desconnectar-me de tot i tocar-me els ____ fins que ja no pugui més. Les necessito com l'aire que respiro no ens enganyem.

 3. Hola!!

  Bueno, yo debo ser parte integrante de esas 2000 visitas que calculas…

  Llevo aproximadamente cuatro años siguiendo tu blog a diario (en algunas etapas diria que hasta compulsivamente, clickando muchas veces al dia ávido de nuevos posts :), disfrutando de la calidad de los artículos, tanto de los técnicos como de los no tanto, de tal forma que podría decir que, de alguna u otra manera, formas parte de mi dia a dia.

  La verdad es que resulta curioso como este "invento" que es internet te acerca a las personas. A veces me recuerda
  a la relación lector-escritor, espectador-cineasta, melómano-músico… donde la obra del último conforma parte de la vida del primero sin que éste sea consciente de ello.

  Por mi parte, sólo quería agradecerte los buenos ratos pasados leyendo tus historias, el hecho de que hayas compartido tanto
  conocimiento (uno se siente "pequeño", sinceramente) y darte la enhorabuena por el aniversario del blog.

  Si me permites la licencia, por muchos años chaval!!

  Un saludo,

  Jose.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo