oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Posta de sol de fa una estoneta

Reading time: 2 – 3 minutes

El millor i més bonic que he vist en tota la setmana ha estat això:

sunset_20070830.png

Perquè la resta del temps me l’he passat treballant de sol a sol, menjant i dormint. També he vist alguna serie per desconnectar el meu pobre cervellet, però ben poca cosa. Com sempre segueixo enganxat a Mentes Criminales tot i que la meva última adicció és a la serie Joey fa molt de temps l’havia intentat mirar en V.O. però no acabava d’enganxar-m’hi i ben aviat la vaig deixar perdre. Ara mateix potser tinc unes 5 series diferents començades i la veritat és que em costa molt trobar forats lliures per anar avançant en totes, no tant pel número de series com pel poc temps lliure que tinc.

Seguint amb el tema series ja estic anciós per aconseguir els capitols de la segona tempora de The IT crowd que en teoria començaven a finals d’agost a UK. Espero que aquest cop no tornés a ser una falça alarma, com les anteriors vegades.

Aquest cap de setmana m’agradaria escriure un petit email resum de les coses que he fet i m’he comprat aquest agost, ja que fa força temps que no puc asseurem a disfrutar del blog i d’altres addiccions similars. De fet, una de les coses que m’he comprat és un DYMO que fa segles que em feia il·lusió tenir i encara no l’hi he posat ni les etiquetes. Abans d’acomiadar-me només comentar que la gent de Dell ens han retrassat l’entrega del nou portàtil fins al dia 15 d’octubre, tot i amb això en Benja ha trucat per queixar-se i li han dit que en 15 dies els tindriem. A veure si serà veritat, per cert, l’Oriol també s’ha comprat un portàtil com el del Benja i meu.

0 thoughts on “Posta de sol de fa una estoneta

 1. The IT Crowd (si no ho has fet ja..) ho pots trobar
  aqui gracies a acotados.com 🙂

 2. Quin portàtil estàs esperant?
  Dell té botiga, o només és per internet?
  M'estic mirant algun model però es clar, només amb fotos es difícil decidir-se!
  Gràcies, felicitats pel blog!

 3. [1]

  Gràcies per l'enllaç ja ho estic descarregant, no ho havia buscat però desconeixia totalment la web que m'has passat. A veure si no se'm passa per alt el tema i vaig baixant els nous capitols. Saps si es publicaran a la mateixa web?

 4. [2]

  Estic esperant un Dell XPS m1330, una meravella quan el revi ja n'explicaré més detalls.

  Dell només ven per internet. Malgrat hi ha alguns països, no pas el nostre, on esta començant a vendre a través de cadenes de botigues.

  Busca 'reviews' per internet que sovint tenen videos dels portàtils i ja en tindràs més dades. Jo ja fa temps que compro coses sense veure-les, si t'informes bé i llegeixes atentament ho considero una compra molt i molt i molt més encertada que fer-ho en persona.

 5. [4]
  El Dell XPS m1330 és precisament el que m'estic mirant!
  Ja m'he mirat reviews pel youtube i altres webs. En general tothom en parla molt bé.
  Ja estic impacient per veure el teu post sobre aquesta maravella, a veure si em decideixo finalment a comprar-lo!
  L'has comprat a Dell Espanya?
  Salut!

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo