oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Frase celebre que va dir ahir el Martín

Reading time: < 1 minute

No passa gaire sovint que hi hagi coses que m’impactin tan com per estar-hi pensant 24h després. Però ahir el Martin en va dir una que no em trec del cap i que intentaré que canviï el meu futur com a persona:

Ante la virtud de pedir, esta la de no dar.

Així doncs, ja ho sabeu a partir d’ara baixaré el meu nivell d’eficiència a canvi de pujar el meu nivell de qualitat de vida, a veure si puc.

4 thoughts on “Frase celebre que va dir ahir el Martín

 1. Hola,
  yo siempre la habia oido como:

  "Ante el vicio de pedir esta la virtud de no dar"

  Esto me lo decian mucho cuando era pequeño y pedia que me compraran cosas.

  Saludos.

  Santi.

 2. Uri,

  Jo fa temps que me l'aplico i funciona…sure! I sí, és com diu el Santi…demanar és un vici, i no donar (sempre i quan ets conscient de que l'altre no es morirà perquè no hagis donat…) és una virtud i t'ensenya a respectar-te a tu mateix.

  Ens veiem aquest vespre!

  Glòria

 3. Xeic! me trac la barretina… (i me la torno a posar que refresca);U)

  Pos res, me l'apunto, ben apuntada.

 4. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo