oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Vacances: Bilbao -> Madrid -> Cancun

Reading time: 2 – 2 minutes

Poc més a dir, per fi m’he agafat uns dies de vacances. Així doncs, demà mateix me’n vaig cap a Bilbao, amb el Xavi, la Sabina i la Glòria a veure el partit del dissabte entre les seleccions de Catalunya i Euskadi. Després en cotxe de lloguer directament cap a Madrid on ens espera un avió per volar cap a Cancun. On estarem des del dia 30 fins al dia 9. Així doncs, espero tornar amb les piles ben carregades de solet i ganes de tornar a reprendre tots els temes. Ara mateix, no penso en res més que en fer vacances.

Realment porto uns mesos esgotadors obviament tot tenen la seva recompensa, però necessito les vacances com l’aire que respiro. Així doncs, ara toca desconnectar de tot i disfrutar una mica de la vida. Ja no m’allargo més només desitjar-vos bones festes a tots i que vagi molt bé el nou any. En el meu cas millor que no desitgi que sigui igual que el 2007 almenys en els temes personals, ja que ha estat molt dur. Però tot té el seu cantó bo. Així doncs, no ús arrepentiu de res… només mireu endavant i disfruteu que malgrat tot sempre hi ha alguna cosa per lluitar.

Per cert, si tot va bé espero fer tracking de tots els dies amb el GPS del HTC Kaiser/Tytn II i poder geoposicionar totes les meves fotos i dels meus companys de viatge. Així doncs, a creuar els dits i a veure si hi ha sort i puc començar a fer algún montatge guapo amb el tema.

One thought on “Vacances: Bilbao -> Madrid -> Cancun

  1. Oriol, espero que tinguis unes bones vacacnes, que disfrutis fent uns pintxos amb uns bons zuritos a Bilbao, i un agradable i interminable sol a Cancun.

    Salut company i endavant !

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo