oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Come back home

Reading time: 1 – 2 minutes

Després d’un viatge inoblidable abans d’ahir a la nit vaig arribar a casa. Així doncs ara sóc víctima del jetlag que no m’ha deixat dormir més de 4h seguides. Un desastre! el més dur però no és aixecar-se sinó intentar treballar. Així doncs, a poc a poc i bona lletra. Les vacancetes genial, m’han anat com un regal diví m’ho he passat molt bé i he disfrutat d’allò més. Un resum boníssim és: habitació amb banyera d’hidromassatge rodona i a 3m del llit. Això no té preu. La resta doncs l’anireu veient en les fotos que penjaré entre avui i demà. Ja que encara no les tinc totes, degut a que jo en vaig fer ben poques aprofitant que la Glòria i el Xavi portaben un càmara millor que la meva vaig delegar aquesta funció i vaig dedicar-me a viure com un rei.

Potser la única nota negativa a destacar és que no tots els dies ens va fer un sol espatarrant, malgrat això ús puc assegurar que ja no tinc aquell blanc fetido que em caracteritza. Tampoc el vermell gamba, sinó un envejós morenet daurat, quina ràbia…eh!? suposo que la crema solar amb factor 30 va ser suficient per la meva pell només resistent a la llarga exposició davant de les pantalles.

3 thoughts on “Come back home

  1. Benvingut a casa 😉
    Ja saps q millor q aki , es dificil 😉

  2. Very nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I’ve really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo