oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Recuperant disc dur de 750Gb

Reading time: 1 – 2 minutes

Fa unes setamens vaig comprar un disc dur de 750Gb SATA II pel server nou que estic montat per casa. Doncs en plena migració de dades em vaig adonar que el disc es quedava fregit i em penjava el servidor. Avui m’han donat un altre disc de 750Gb per posar-hi les dades i ara mateix acabo de fer un dd if=/dev/sda of=/dev/sdb. Germans preguem! 😉 no sé si podré aguantar tan de temps amb els dits creuats esperant a que passin totes les dades sense problemes. Esperem que així sigui… la foto de l’espectacle:

750gb-dd.png

Update1: no s’ha completat el dd, pel que he observat l’error pot venir del cable. Ja que ha cascat el nou disc dur durant la còpia no el qu jo em pensava que fallava. Ja que tenia el nou disc dur amb el cable del que teoricament fallava. Aquesta tarda ho provaré amb un cable SATA nou i a veure què passa.

Update2: des d’ahir a la tarda tinc el disc dur amb un cable nou i de moment no ha petat i ja li he enviat uns quants gigues via sftp. A veure si tindrem sort.

Update3 (i final?) segueix funcionant bé, de moment podem dir que era el cable. Ja informaré si canvia algo.

0 thoughts on “Recuperant disc dur de 750Gb

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo