Recuperant disc dur de 750Gb

Reading time: 1 – 2 minutes

Fa unes setamens vaig comprar un disc dur de 750Gb SATA II pel server nou que estic montat per casa. Doncs en plena migraci√≥ de dades em vaig adonar que el disc es quedava fregit i em penjava el servidor. Avui m’han donat un altre disc de 750Gb per posar-hi les dades i ara mateix acabo de fer un dd if=/dev/sda of=/dev/sdb. Germans preguem! ūüėČ no s√© si podr√© aguantar tan de temps amb els dits creuats esperant a que passin totes les dades sense problemes. Esperem que aix√≠ sigui… la foto de l’espectacle:

750gb-dd.png

Update1: no s’ha completat el dd, pel que he observat l’error pot venir del cable. Ja que ha cascat el nou disc dur durant la c√≤pia no el qu jo em pensava que fallava. Ja que tenia el nou disc dur amb el cable del que teoricament fallava. Aquesta tarda ho provar√© amb un cable SATA nou i a veure qu√® passa.

Update2: des d’ahir a la tarda tinc el disc dur amb un cable nou i de moment no ha petat i ja li he enviat uns quants gigues via sftp. A veure si tindrem sort.

Update3 (i final?) segueix funcionant bé, de moment podem dir que era el cable. Ja informaré si canvia algo.