oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Es venen ‘mentiras’ i posta de sol

Reading time: 1 – 2 minutes

Fa uns dies que l’Isaac, mon germà. Ha arribat del Perú, on era de vacances d’on m’ha portat una fotografia curiosa d’aquestes que sap que tan m’agraden. No ús ho perdeu perquè l’anunci no té desperdici:

mentiras.png

Com haureu vist he aprofitat el pont per descansar i fins hi tot he fet festa a twitter. Així doncs, després d’unes falles ben divertides i d’uns dies de relax per casa amb Estefania ja estic preparat per afrontar aquesta setmana, que al ser més curta encara li tinc més ganes. Això si, té pinta que a nivell de feina serà intensa ja que hi ha alguns temes per tancar amb clients i això sempre acabar sent una tasca dura.

Abans d’acabar aquest post adjuntar aquesta posta de sol d’ahir, com sempre capturada des de casa.

sunset20080323.png

One thought on “Es venen ‘mentiras’ i posta de sol

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo