oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

p4p la evolució del p2p

Reading time: 1 – 2 minutes

Aquesta setmana arran d’un article de bandaancha he descobert el P4P. La idea té molt bona pinta, a més és una solució en la que sembla que tots hi sortirem guanyant els usuaris de P2P i els operadors. Es tracta de que quan fem una connexió P2P el ISP intentarà que el tràfic dels nostres peers vingui de dintre de la mateixa xarxa. Així doncs, l’operador no ha d’enviar tràfic cap a d’altres operadors sinó que tot queda a casa. A més als usuaris ens beneficiem perquè ens arribarà més ràpid.

p4p.png

Doncs pel que he pogut investigar el tema esta encara molt verd. Ja que no he trobat cap prova de concepte i tampoc cap snippet ni res de res. Així doncs encara estic amb les ganes de veure alguna cosa decent. Tot i que resulta que hi ha operadors com Telefonica que estan fent proves, estaria bé que expliquessin com. Perquè molt presentar resultats però res més.

Si algú sap algo del tema que avisi…

2 thoughts on “p4p la evolució del p2p

  1. After reading your article, it reminded me of some things about gate io that I studied before. The content is similar to yours, but your thinking is very special, which gave me a different idea. Thank you. But I still have some questions I want to ask you, I will always pay attention. Thanks.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo