oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

ajuda: el primer podcast de veritat

Reading time: < 1 minute Com ja vaig comentar en el primer podcast, aquell no és realment el primer que vaig grabar. Ja que el primer el vaig fer amb AAC (m4a, mp41) i no hi ha manera de sentir-lo ni convertir-lo a res. Així doncs, com que no me'n surto de cap manera m'he decidit aquest article i demanar ajuda als que em llegiu. A veure si algú aconsegueix recuperar l'arxiu: El primer podcast

Doncs com ús deia, a mi no em va ni des de linux, ni des de windows. Ni Totem, mplayer, windows media player, bsplayer, iTunes, QuickTime, res de res… si algú el sap recuperar, si us plau. Que me l’envii que li estaré molt agraït.

3 thoughts on “ajuda: el primer podcast de veritat

  1. Ho he provat amb Mac i no l’obre. Per altre banda, el tema de podcasts, tens que crear un rss especial per als podcasts.

  2. Si que el tens, no m’havia fixat. L’he provat amb iTunes i va de conya, sincronitza amb iPhone i iPod.

    Per cert, podcast, no ve de iPod, ve de Pod (capsula), cast (emissió). De fed iPod es algo del pal aparell per a encapsular musica. Ho explica al blog d’en mini-d.

  3. @Law: gràcies per la info, desconeixia això. De fet, com ja diu el proverbi: ‘no te acostarás sin saber dos o tres cosas más’ 🙂

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo