oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Sant Jordi: el dia de Catalunya, el llibre i la rosa

Reading time: 2 – 3 minutes

Doncs bé, com ja ve sent tradició els 23 d’abril aprofito per anar a passejar per Barcelona amb la Filo i mirar molts i molts llibres a més de disfrutar del fantàstic ambient de la festa de Catalunya. Realment és un plaer veure com tothom respira bon rotllo i bones vibracions. Cal reconeixer que com totes les festes del nostre temps es tenyeixen per una part molt comercial. Però és el que toca, de fet, és el millor dia de l’any per comprar llibres ja que a tot arreu et fan bons descomptes.

Doncs bé, jo he aprofitat per comprar quatre llibres, dos per regalar i dos per mi. Els que regalaré de Pura Anarquia, Woody Allenmoment no els comentaré, ja que els receptors/es no ho saben encara que els hi he comprat això, per tant, a callar. Per mi m’he comprat un parell de llibres, com dic. No ho tenia previst però no m’he pogut resistir.

Segur que a hores d’ara no teniu ni idea de la temàtica, ja que rarament no tenen res a veure amb temes tecnològics. Un és del Woody Allen, s’anomena Pura Anarquia. La veritat no tinc ni idea de que va, però només llegint el que posa a la contra-portada ja no m’he pogut resistir:Cocina para dummies

M’alleuja molt saber que l’univers és definitivament inexplicable. Començava a pensar que era culpa meva.

L’altre llibre és més pragmatic i l’¡ntenció és clara: Cocina para dummies. No és pas que de cop i volta m’agradi la cuina o que pretengui impresionar a ningú. Simplement pretenc introduir una mica de varietat en els meus menús, a més de intentar tenir una dieta una mica més sana. Ja que això de viure sol i cuidar-me a mi mateix ja em comença a resultar una mica monóton. Així doncs, crec que l’important és assumir les limitacions i intentar superar-les.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo