oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

podcast 1×10: La solució als problemes de Twitter

Reading time: 1 – 2 minutes

Aquest podcast és un experiment entre el Pau Freixes i jo mateix parlant sobre com es podria solucionar els grans problemes de disponibilitat de twitter. Fa molt de temps que dono voltes en com es podria solucionar tota la problemàtica de twitter via un backend de jabber i xmpp. Aquest esquema descriu una mica la idea que s’explica al blog:

twitter schema solution

[display_podcast]

NOTA: a partir d’ara ja no posaré més música de fons als podcast i intentaré no fer gens o quasi gens de post-producció al que gravo. Ja que ni se’m dona bé ni tinc ganes d’invertir el temps en fer coses qu no m’aporten ni em motiven. Crec que el que intento transmetre ja queda clar.

3 thoughts on “podcast 1×10: La solució als problemes de Twitter

 1. Un podcast genial, me ha encantado tu idea para twiiter. Vamos que si hay que ir a defenderlo a twitter cuenta conmigo.

  Un saludo
  Alex Casanova

 2. @alex

  doncs acabo de descobrir ‘laconica’ que com a servei el pots veure funcionant a ‘http://identi.ca’ és la idea que jo comento aplicada al concepte de micro-blogging. Ja m’hi he donat d’alta i si puc avui mateix escriure un article és realment un somni fet realitat 😉

  Obviament ara el que falta és que la gent hi vagi a postejar.

 3. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo