oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Me’n torno a Mèxic (Playa del Carmen)

Reading time: 1 – 2 minutes

Segurament encara recordeu que l’últim cap d’any l’he passat a Mèxic, doncs bé aquest any hi torno. De fet, d’aquí unes hores agafo el vol altre cop direcció a Cancun. O sigui, que passaré el cap d’any i els reis a Playa del Carmen, concretament a l’hotel Riu Yucatan. De fet no era el pla inicial però després de veure com se les han eginyat amb la crisis per reduir els vols i fer pujar els preus pels núvols a més de reduir les places i amb la por d’haver de quedar-nos amb la dosis de platja i sol he decidit repetir i marxem altre cop en busca de tranquilitat, festa, platja i bon menjar. Què més se li poden demanar a unes vacances.

Apa doncs, bones festes i bon any nou a tots jo fins el dia 8 no crec que no torni a estar per aquí. Així doncs, passeu-ho molt bé i compte amb el fred.

Comments are closed.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo