Me’n torno a Mèxic (Playa del Carmen)

This entry is part 1 of 3 in the series mexic-2009

Reading time: 1 – 2 minutes

Segurament encara recordeu que l’últim cap d’any l’he passat a Mèxic, doncs bé aquest any hi torno. De fet, d’aquí unes hores agafo el vol altre cop direcció a Cancun. O sigui, que passaré el cap d’any i els reis a Playa del Carmen, concretament a l’hotel Riu Yucatan. De fet no era el pla inicial però després de veure com se les han eginyat amb la crisis per reduir els vols i fer pujar els preus pels núvols a més de reduir les places i amb la por d’haver de quedar-nos amb la dosis de platja i sol he decidit repetir i marxem altre cop en busca de tranquilitat, festa, platja i bon menjar. Què més se li poden demanar a unes vacances.

Apa doncs, bones festes i bon any nou a tots jo fins el dia 8 no crec que no torni a estar per aquí. Així doncs, passeu-ho molt bé i compte amb el fred.

Series NavigationPassant de 35ºC a -3ºC