oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Ja som tients, aquí teniu l’Abril i la Bruna

Reading time: < 1 minute Demà ja faran una setmaneta i ja les tenim a casa, perdó ja les tenen. No ús confongueu que no són filles nostres. Només arribem al mèrit de tiets "ficticis".  O sigui, que són les filles del Xavi i la Sabina dues preciositats que van neixer el dia 27/6/2009 a Sant Joan de Deu (Barcelona).

L'Abril i la Bruna amb poques hores de vida

De fet, tinc moltes altres fotos que ahir varem intercanviar amb el Xavi, però encara no l’he pogut organitzar i encara menys pujar al servidor d’internet. Així que pels ‘mussols’ que les volgueu veure en foto haureu d’esperar una miqueta.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo