oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

httptunnel: TCP sobre HTTP

Reading time: 2 – 2 minutes

HTTPtunnel logo

Amb httptunnel es poden establir connexions TCP sobre un enllaç HTTP, és a dir, disposem de dues eines el htc i el hts, escencialment el que fa és:

  • hts: publica un port simulant un servidor HTTP al conectar-hi amb htc ens enviarà cap al HOST:PORT configurats
  • htc: es conecta a hts usant HTTP i simulant un client HTTP normal (ffx, crhome, ie, etc) però en realitat transporta paquets TCP en el payload de les queries, l’usuari pot conectar-se a un port local que es publica i que permet accedir al HOST:PORT al que ha conectat hts de forma transparent

Per fer una prova de concepte jo el que he fet és conectar el hts amb un servidor VNC, al costat del htc he connectat un client VNC i he accedit al VNC de forma totalment transparent, a més amb un sniffer he comprovat que els paquets que passeben per la xarxa eren paquets HTTP estàndards, i així era. Tan senzill com això:

server:
./hts -w -F 127.0.0.1:5900 1080

client:
./htc -F 2300 server:1080
vinagre localhost:2300

A més també suporta la possibilitat de fer-ho a través d’un proxy, això si aquest només esta suportat si és sense autenticació o amb autenticació bàsica. Així doncs, a partir d’això em venen al cap algunes millores interessants:

  • suportar autenticació Digest i NTLM.
  • permetre accés al tunel via stdin/stdout (així ho podriem usar amb SSH com a ProxyCommand).
  • poder connectar-se a un segon proxy en l’extrem remot, és a dir, hts no té l’enllaç pre-establert.
  • suportar SSL, així ens estalbiariem haver d’usar stunnel per simular HTTPs.

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo