oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

wiki: Glossari de seguretat

Reading time: < 1 minute Al meu wiki he començat a construir un glossari sobre seguretat, com sempre relacionat amb linux. Bàsicament són petits resums, sovint en anglès, sobre com funcionen certs protocols, mecanismes, estàndards, llibreries, software, etc. L'enllaç original del contingut és: Gloassari de seguretat

A continuació incrusto de forma dinàmica la pàgina del wiki, perquè s’actualitzi l’article en temps real. Potser això no serà visible des de l’RSS, ho desconec. Per tant, aquesta pàgina estarà en construcció indefinidament, ja que l’usaré com a quadern de notes per aquests temes. De la definició de certs termes se’n poden derivar, podcasts, screencasts, articles, etc.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo