oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

wiki: Notes sobre entorns de programació

Reading time: < 1 minute En un .txt tenia unes notes que havia pres sobre entorns de programació, escencialment la conferència de la que són les notes parlava sobre PHP i diferents formens de fer el desplegament dels projectes. Aquesta informació l'he passat a una pàgina del wiki amb la idea d'anar-la actualitzant per altres llenguatges especialment amb la idea de afegir-hi notes de python. Així doncs l'enllaç del wiki és a: Notes about programming environments and deployment. Tal com podeu deduir amb el títol les notes són amb anglès, sento no recordar la conferència per afegir-hi la presentació.

A continuació enganxo el contingut de la wiki de forma dinàmica, així quan actualitzi la wiki s’actualitzarà l’article:

Comments are closed.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo