oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Quins processos consumeixen més SWAP en un linux?

Reading time: < 1 minute Tan senzill com llençar un top i un cop dins l’interficie premer O (majúscula) i seguidament p, amb un intro tornem a la pantalla del top i apareix una nova columna anomenada SWAP que ens diu quantes pàgines de memòria consumeix un procés, a més la llista de processos que es poden veure estan ordenats per ordre descendent segons el que més memòria SWAP ocupa.

Aprofitant l’article adjunto una referència interessant: Controlling your linux processes via linux.com.

Comments are closed.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo