oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Notes sobre balanceig de càrrega i alta disponibilitat (load-balancig and HA)

Reading time: < 1 minute Al wiki fa uns dies vaig començar una secció referedia a temes de balanceig de càrrega i alta disponibilitat en linux, en escència són fruit de la recol·lecció d'informació que vaig fer per preparar un projecte que estic montant i que requereix aquestes funcionalitats. Així doncs, per donar-li rellevancia aquestes notes malgrat no estan acabades ni tenen un ordre i idioma depurats les adjunto aquí.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo