oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Amazon Kindle 3a generació

Reading time: 2 – 3 minutes

Aquest estiu m’he comprat un Amazon Kindle de 3a generació després de que fa uns mesos l’Oriol M. em va recomanar comprar-me un llibre electrònic i malgrat les meves reticències vaig parlar amb el Marc M. perquè em deixés el seu Kindle durant una setmana i després de l’experiència vaig llençar-me corrent a comprar-me’n un. Ho vaig fer via ebay i per uns 130€ el vaig tenir a casa en 2 dies. Mai m’hagués imaginat que m’acabaria convertint en un enamorat d’aquest aparell, realment he passat a un altre nivell i llegir llibres amb el eBook s’ha convertit en una experiència molt satisfactoria.

Amazon Kindle 3a generació

El que més aprecio és:

  • Puc portar moltíssimes llibres i articles a sobre per poc més de 100gr
  • La comoditat d’us és genial
  • Subrtallar i fer anotacions de forma còmode i senzilla
  • Les anotacions i subratllats els puc sincronitzar fàcilment amb el PC
  • Amazon em permet enviar emails a una compte i després això es sincronitza sol amb el Kindle
  • Tinc plug-ins/extensions pels navegadors per enviar pàgines webs amb un sol clic al Kindle
  • El dispositiu es reconeix com un USB Mass-storage (com un pendrive) al PC, genial per usar-lo amb linux
  • El repositori de llibres al PC el tinc amb Calibre i aquest s’enten perfectament amb el Kindle
  • La bateria no és un problema
  • El carregador de bateria, que no cal portar-lo mai a sobre, és minúscul

Carregador Amazon Kindle comparat amb una memòria SD

Comments are closed.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo