oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Amazon Kindle 3a generació

Reading time: 2 – 3 minutes

Aquest estiu m’he comprat un Amazon Kindle de 3a generació després de que fa uns mesos l’Oriol M. em va recomanar comprar-me un llibre electrònic i malgrat les meves reticències vaig parlar amb el Marc M. perquè em deixés el seu Kindle durant una setmana i després de l’experiència vaig llençar-me corrent a comprar-me’n un. Ho vaig fer via ebay i per uns 130€ el vaig tenir a casa en 2 dies. Mai m’hagués imaginat que m’acabaria convertint en un enamorat d’aquest aparell, realment he passat a un altre nivell i llegir llibres amb el eBook s’ha convertit en una experiència molt satisfactoria.

Amazon Kindle 3a generació

El que més aprecio és:

  • Puc portar moltíssimes llibres i articles a sobre per poc més de 100gr
  • La comoditat d’us és genial
  • Subrtallar i fer anotacions de forma còmode i senzilla
  • Les anotacions i subratllats els puc sincronitzar fàcilment amb el PC
  • Amazon em permet enviar emails a una compte i després això es sincronitza sol amb el Kindle
  • Tinc plug-ins/extensions pels navegadors per enviar pàgines webs amb un sol clic al Kindle
  • El dispositiu es reconeix com un USB Mass-storage (com un pendrive) al PC, genial per usar-lo amb linux
  • El repositori de llibres al PC el tinc amb Calibre i aquest s’enten perfectament amb el Kindle
  • La bateria no és un problema
  • El carregador de bateria, que no cal portar-lo mai a sobre, és minúscul

Carregador Amazon Kindle comparat amb una memòria SD

Comments are closed.

Últimas entradas

Avui ja n’he fet 20

Reading time: < 1 minute Aprofito aquesta entrada per comentar una nova efemèride s’ha produït avui mateix. Ja que després de 46 anys menys dos dies he visitat de nou l’hospital on vaig néixer. Aquest cop per fer-me unes radiografies

Leer más »

Resumen 2022

Reading time: 26 – 42 minutes El 2022 empezó esquiando en Candanchú. Un fin de año en familia y con una COVID que se iba despidiendo después de habernos cambiado la vida a todos. Hemos tenido la fortuna de que

Leer más »

Deploying gotop with Ansible

Reading time: 1 – 2 minutes Gotop is a terminal based graphical activity monitor inspired by gtop and vtop; it’s available at: https://github.com/xxxserxxx/gotop/ I published a role in Ansible Galaxy for deploying gotop in Linux servers. The role page in

Leer más »
Archivo