oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

11 anys “postejant”

Reading time: 1 – 2 minutes

Aquest aniversari ha passat sense pena ni glòria, de fet fins hi tot l’article conmemoratiu arriba amb mesos de retard però més val tard que mai o això diuen.
Així doncs, toca menjar-se el pastís i celebrar que el projecte continua viu:

11anys

Com ja vaig anunciar l’any passat tinc grans plans pel blog, de fet, continuo tenint al cap una remodelació de la seva imatge per donar-li un acabat més professional i segurament l’acabaré partint en tres grans temàtiques:

  • Personal
  • Temes tècnics
  • Creixement personal

En escència aquests són els tres cans interessos que mouen els meus dies actualment, a més cada dia hi ha articles on es veu més marcada aquesta diferència. Per tant, la cosa pinta que serà algo així.

Abans d’acabar agraïr-vos als que em seguiu per la vostre fidelitat, gràcies!

One thought on “11 anys “postejant”

Últimas entradas

Avui ja n’he fet 20

Reading time: < 1 minute Aprofito aquesta entrada per comentar una nova efemèride s’ha produït avui mateix. Ja que després de 46 anys menys dos dies he visitat de nou l’hospital on vaig néixer. Aquest cop per fer-me unes radiografies

Leer más »

Resumen 2022

Reading time: 26 – 42 minutes El 2022 empezó esquiando en Candanchú. Un fin de año en familia y con una COVID que se iba despidiendo después de habernos cambiado la vida a todos. Hemos tenido la fortuna de que

Leer más »

Deploying gotop with Ansible

Reading time: 1 – 2 minutes Gotop is a terminal based graphical activity monitor inspired by gtop and vtop; it’s available at: https://github.com/xxxserxxx/gotop/ I published a role in Ansible Galaxy for deploying gotop in Linux servers. The role page in

Leer más »
Archivo