oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

11 anys “postejant”

Reading time: 1 – 2 minutes

Aquest aniversari ha passat sense pena ni glòria, de fet fins hi tot l’article conmemoratiu arriba amb mesos de retard però més val tard que mai o això diuen.
Així doncs, toca menjar-se el pastís i celebrar que el projecte continua viu:

11anys

Com ja vaig anunciar l’any passat tinc grans plans pel blog, de fet, continuo tenint al cap una remodelació de la seva imatge per donar-li un acabat més professional i segurament l’acabaré partint en tres grans temàtiques:

  • Personal
  • Temes tècnics
  • Creixement personal

En escència aquests són els tres cans interessos que mouen els meus dies actualment, a més cada dia hi ha articles on es veu més marcada aquesta diferència. Per tant, la cosa pinta que serà algo així.

Abans d’acabar agraïr-vos als que em seguiu per la vostre fidelitat, gràcies!

One thought on “11 anys “postejant”

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo