oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Un parell de setmanes treballant a Mèxic DF

Reading time: 3 – 5 minutes

Aquest agost he tingut l’oportunintat d’estar un parell de setmanes treballant per Mèxic DF, fins ara això d’anar a treballar a altres països en la meva feina havia passat en comptades ocasions i menys durant tants dies seguits. Doncs bé, l’únic que vull és deixar una petita ressenya del que hem estat fent per aquestes terres llunyanes.

L’expedició de Vision Robotics estava formada per en Jordi P. i jo mateix, a més anabem acompanyats del Jordi A. (iWall) i d’en Ricard C. (Conacter). El nostre objectiu era donar a coneixer VR en aquest nou mercat per nosaltres i començar a montar una xarxa de partners a DF. Com que aquí no estic fent cap informe per l’empresa només diré que la cosa va anar molt millor del que m’esperava.

A DF varem passar la major part del temps al voltant de l’avinguda Insurgentes, allà hi teniem l’hotel (al costat del Teatro Insurgentes) i la majoria de reunions les varem realitzar a l’Eurocentro de Nafin. A més també varem participar a la Kolo Academy dins de l’event Infocom México presentant una keynote sobre l’IoT (Internet of Things).

Una de les coses que més m’ha agradat del viatge és haver pogut coneixer a molta gent nova i interessant; de fet, en podria enumerar moltíssims però ho resumiré dient que l’Adrian (Conacter) va ser un anfitrió excepcional. En tot moment ens sentírem còmodes i molt ben acollits en una ciutat tan gran i amb zones que ens venen com a tan perilloses.

Obviament també varem fer una mica el turista i gràcies a en German (Kolo) varem coneixer les piràmides de Teotihuacan i pel que fa a la ciutat de DF l’anfitrió va ser l’Adrian que ens va portar per diversos barris de la ciutat: Centro, Coyoacán, Juarez, Santa Fe, Polanco, Zona Rosa, etc. On varem veure extrems ben diferents, des de llocs que semblaven un poble tranquil i acollidor; fins a pobles petits i plens de gent. També zones modernes i avançades junt amb zones de valor cultural excepcional i plenes de gent humil.

La missió a Mèxic va tenir cert ressó als mitjans de comunicació del país i abans d’acabar l’article en deixo una petita ressenya:

i per acabar un video on en Jordi i jo expliquem què vam anar a fer a Mèxic.

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo