oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

De vacances pel Canadà

Reading time: 2 – 4 minutes

Amb molt poc temps per recuperar-me del viatge de feina a Mèxic aquest estiu l’Estefania i jo ens hem escapat una setmaneta a Canadà un viatge curt però molt intens. Em estat en 5 hotels diferents i hem fet uns 3.500km. Si voleu donar un cop d’ull a les fotos com sempre són a l’album de fotos, el password me’l podeu demanar o si em coneixeu bé el podeu intuí. Sense ànims d’aburrir us faig un petit resum visual de la ruta que hem fet.

Dia 1: Tornoto, CN Tower, visita a la ciutat i la Universitat:


Dia 2: Niagara:Dia 3: Mil Islas y OttawaDia 4: Mont Tremblant, passeig en hidroavió i QuebecDia 5: Taudossac, balenes i catarata MontmorencyDia 6: Quebec, reserva dels indis i MontrealOne thought on “De vacances pel Canadà

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo