oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Compra fallida del Samsung Serie9

Reading time: 2 – 4 minutes

A principis d’estiu vaig vendre el Dell XPS m1330 que tan bon resultat m’ha donat, això si, oblidant l’ensurt de la targeta gràfica. Aquest no és el meu equip principal de treball, per aquest finalitat uso un Dell XPS Studio 13 amb dos Core 2 Duo a 2.6GHz, 8GB de RAM i 500GB d’HD a 7k2 rpm.

Doncs bé la meva idea era substituir-lo per un Samsung Serie9, en escència un ordinador ultraportable amb un processador i5 i un disc SSD que apuntava molt bones maneres i a més les crítiques el deixaven molt bé. La principal funció per aquest ordinador era de ser la meva agenda i sistema de comunicacions amb els meus equips. Gràcies a l’autonomia i la seva lleugeresa era ideal per treballar en ruta, la seva potència a més el feien perfecte per usar en un dels 4 monitors de treball que uso, igual que feia amb el m1330. No cal oblidar que com a peculiaritat en la meva xarxa aquest és el Windows.

Finalment doncs, els senyors de Techdata i més concretament els de Samsung han aconseguit que després de més de 3 mesos d’espera hagi desistit d’esperar més. Així doncs he comprat un MacBook Air que finalment ha estat d’11” encomptes de les 13″ que tenia el Samsung Serie9 que volia. Només rebre el MacBook vaig configurar-li el BootCamp perquè arrenqués un Windows 7 i així l’estic usant des de llavors. Malgrat el Mac OS X pinta molt bé hi ha una serie d’eines de productivitat que no són compatibles amb Mac OS X i que no puc deixar d’usar i permetrem canviar-les sense invertir un temps que ara no vull dedicar a això.

Apple MacBook Air 11"

Així doncs, encara que sembli extrany vaig amb un Mac sota el braç amb el Windows instal·lat, això no hi ha qui ho entengui, eh?! com jo sempre dic, per tal de qualificar l’adversari primer l’has de coneixer a fons i ara el que toca és comprovar si els productes estan tan ben acabats com diuen. De moment no en tinc cap queixa més aviat al contrari. A nivell de hardware el equip té un acabat impecable el rendiment és excel·lent i tot funciona com un rellotge suïs. Si hagués de queixar-me d’algo ho faria de la bateria que pel meu gust hauria de durar més.

Com a referència la configuració del MacBook Air que he escollit és aquesta:

MacBook Air Specs

Comments are closed.

Últimas entradas

Add a New Dropdown Menu in OpenWRT LUCI

Reading time: 3 – 5 minutes OpenWRT, the popular open-source Linux operating system designed for embedded devices, offers the LUCI interface for easy configuration and management. LUCI is essentially the web interface for OpenWRT, and while it’s already feature-rich, sometimes

Leer más »
Archivo