oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Avui l’Estefania i jo fem un anyet de casats

Reading time: < 1 minute Per recordar un dia tan especial per nosaltres penjo una petita recopil·lació dels videos que van envoltar aquest event. Comiat de solters:

Fotos del casament:

Reportatge de fotos del casament:

La lluna de mel:

Tot plegat uns dies innoblidables mab la família i els amics. Gràcies a tots per fer-ho possible!

3 thoughts on “Avui l’Estefania i jo fem un anyet de casats

  1. oriol ets increíble o millor encare, sou increíbles, i os desitgo que estigueu aixi d’enamorats i ilusionats tota la vida, un peto per tots dos, jajajaj ja el compartiu el peto que amb aixo de la crisis tot s’ha de comparti jajajajajajajajaja muuuuuuuak

  2. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Últimas entradas

Avui ja n’he fet 20

Reading time: < 1 minute Aprofito aquesta entrada per comentar una nova efemèride s’ha produït avui mateix. Ja que després de 46 anys menys dos dies he visitat de nou l’hospital on vaig néixer. Aquest cop per fer-me unes radiografies

Leer más »

Resumen 2022

Reading time: 26 – 42 minutes El 2022 empezó esquiando en Candanchú. Un fin de año en familia y con una COVID que se iba despidiendo después de habernos cambiado la vida a todos. Hemos tenido la fortuna de que

Leer más »

Deploying gotop with Ansible

Reading time: 1 – 2 minutes Gotop is a terminal based graphical activity monitor inspired by gtop and vtop; it’s available at: https://github.com/xxxserxxx/gotop/ I published a role in Ansible Galaxy for deploying gotop in Linux servers. The role page in

Leer más »
Archivo