oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Versió alpha del nou sistema de calefacció usant panStamp (Arduino+TI CC1101)

Reading time: < 1 minute

4 thoughts on “Versió alpha del nou sistema de calefacció usant panStamp (Arduino+TI CC1101)

 1. Fantàstic! Pots estar segur que et copiaré. Això si… imagino que amb diferents màquines col·locades a les diferents habitacions es complica una mica… no?

 2. No que va, en el que estic treballant en aquesta fase inicial és en familiaritzar-me amb els equips i com funciona l’enviament i recepció de dades inal·lambriques amb el protocol SWAP.

  Un cop tingui això per la mà montaré totes les HW a totes les calefaccions que per ones m’enviaran la seva info i recolliran les seves programacions del servidor.

  Al servidor hi montaré qualsevol UI estàndard o feta a mà, encara no ho tinc clar per gestionar les calefaccions a distancia i coneixer l’estat de temperatura de les habitacions i llestos.

  Si no m’he explicat o no he sabut entendre al que et referies pregunta sense por 🙂

 3. T’has explicat perfectament. De fet jo el que vull muntar es un sistema de control de temperatures a les habitacions per a engegar sota demanda la calefacció individualment a cada espai on ho necessiti.

  Ex: La habitació dels nens s’hauria de mantenir sempre a 20 graus, la de matrimoni… que s’engegui i es posi a 21 graus a les 10:30 pm i la sala d’estar que es mantingui a 19º durant el matí i pujar-la a 20º – 21º a partir de les 17h.

  D’aquesta manera crec que reduiria el “gasto” aprox. un 33%. Això si, primer haig de canviar la calefacció de gas a una d’electre. El sistema de gestió hauria de ser via web i això suposo que ho trobaré a tot arreu.

  Salut!

 4. Això és just el que estic montant jo. Un sistema que es gestiona de forma centralitzada però que funciona de forma independent per cada habitació i amb programacions per zones i hores propies. Si vols podem sumar esforços.

Últimas entradas

Enhancing SSH Security with StealthSSHAccess

Reading time: 4 – 7 minutes In today’s interconnected world, maintaining the security of your server infrastructure is paramount. One critical point of vulnerability is the SSH (Secure Shell) service, which allows remote administration of servers. Despite using a non-default

Leer más »
Archivo