oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Versió alpha del nou sistema de calefacció usant panStamp (Arduino+TI CC1101)

Reading time: < 1 minute

4 thoughts on “Versió alpha del nou sistema de calefacció usant panStamp (Arduino+TI CC1101)

 1. Fantàstic! Pots estar segur que et copiaré. Això si… imagino que amb diferents màquines col·locades a les diferents habitacions es complica una mica… no?

 2. No que va, en el que estic treballant en aquesta fase inicial és en familiaritzar-me amb els equips i com funciona l’enviament i recepció de dades inal·lambriques amb el protocol SWAP.

  Un cop tingui això per la mà montaré totes les HW a totes les calefaccions que per ones m’enviaran la seva info i recolliran les seves programacions del servidor.

  Al servidor hi montaré qualsevol UI estàndard o feta a mà, encara no ho tinc clar per gestionar les calefaccions a distancia i coneixer l’estat de temperatura de les habitacions i llestos.

  Si no m’he explicat o no he sabut entendre al que et referies pregunta sense por 🙂

 3. T’has explicat perfectament. De fet jo el que vull muntar es un sistema de control de temperatures a les habitacions per a engegar sota demanda la calefacció individualment a cada espai on ho necessiti.

  Ex: La habitació dels nens s’hauria de mantenir sempre a 20 graus, la de matrimoni… que s’engegui i es posi a 21 graus a les 10:30 pm i la sala d’estar que es mantingui a 19º durant el matí i pujar-la a 20º – 21º a partir de les 17h.

  D’aquesta manera crec que reduiria el “gasto” aprox. un 33%. Això si, primer haig de canviar la calefacció de gas a una d’electre. El sistema de gestió hauria de ser via web i això suposo que ho trobaré a tot arreu.

  Salut!

 4. Això és just el que estic montant jo. Un sistema que es gestiona de forma centralitzada però que funciona de forma independent per cada habitació i amb programacions per zones i hores propies. Si vols podem sumar esforços.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo