oriolrius.cat

Des del 2000 compartiendo sobre…

Route 66 – dia #4 – de Staunton,IL a Carthage, MO

Reading time: 3 – 5 minutes

Després de l’esmorzar de rigor al hotel Super 8 d’Stauton (IL) ens hem dirigit cap a Saint Louis (MO). El primer canvi d’estat del nostre viatge, en total n’hem de fer 8.

El primer destí ha estat visitar el Old Chain of Rocks Bridge a Madison (IL). Al costat de Saint Louis (MO). Es tracta d’un pont que actualment esta tancat al transit però des del qual hi ha unes vistes molt xules i com no uns motius de la ruta molt autèntics.

Old Chain of Rocks Bridge #1

Old Chain of Rocks Bridge #1

Seguidament hem visitat el famós Gateway Arch, o també anomenat la porta del oest. Cal dir que és el més bonic que té Saint Louis (MO) sota el meu punt de vista. Ja que la resta de la ciutat la veritat és que és molt descafeinada. De fet, hi ha moments que dona la sensació d’estar caminant o conduint per dintre d’un decorat de plàstic.

Gateway Arch #1

Gateway Arch #2

Fins a Cuba (MO) hem conduït per la I44 ja que era una bona tirada de 84 milles. Al sortir hem fet un tros de la 66 fins al Fanning 66 Outpost on hem dinat al més pur estil picnic.

Fanning 66 Outpost

A l’hora de la migdiada ens hem fet 160 milles més fins a Paris Springs (MO) on hi ha una de les visites obligades de la ruta. Es tracta del Gay Parita un local plè de records de la ruta i on ens hem trobat una colla de ruteros. Fins hi tot a tres noies catalanes que també estan fent la ruta. Per cert, el propietari és un personatge.

Gay Parita #1

Gay Parita #2

A la tarda ens ha quedat poc temps més per arribar fins a Carthage (MO) on avui fem nit. Estem molt aprop de Joplin (MO) per referenciar algo important que hi ha per aquí. Finalment hem acabat a un altre Super 8; no estan malament de preu i s’hi pot descansar força bé. Perquè ús feu una idea de com és el poble, aquí teniu un parell de fotos.

Carthage #1

Carthage #2

Comments are closed.

Últimas entradas

Resumen 2023

Reading time: 14 – 22 minutes El 2023 comenzó con una sensación de renovación y optimismo. Tras un período marcado por la pandemia, este año se presentó como un lienzo en blanco, lleno de posibilidades y nuevas experiencias. Aunque el

Leer más »
Archivo